Beschikbare Drielse Bieren

De volgende Drielse Bieren van de microbrouwerij Bulkse Hoek zijn nu beschikbaar:
Alle beschikbare Drielse Bieren

Foto Jan Piels/ Carillon

  • Drielse Dubbelstout “Expreszo”. Deze dubbelstout is een bruin ( 40 EBC), licht aromatisch zacht bier met een zwak hoppige afdronk. Voor dit bier zijn vijf moutsoorten gebruikt en drie hoptypen. Deze dubbelstout heeft een stevige schuimkraag. Bij voorkeur schenken bij een temperatuur van ca. 12 graden C. Het alcoholpercentage is ca. 7.9 %.


De Dubbelstout "Expreszo" is ook in 75 cl. flessen beschikbaar,  

  • De Mitra- vestiging in Kerkdriel verkoopt deze grote flessen.
  • Drielse Tripel “Karakter”. Een amberkleurig ( 18 EBC) zoetig aromatisch zacht bier met een stevige schuimkraag. Voor dit bier zijn vier mouttypen gebruikt en drie hoptypen. Bij voorkeur schenken in een tulpglas bij 10 – 12 graden C. Het alcoholpercentage is ca. 7.6 %.
  •   
  • De Tripel "Karakter" ook beschikbaar in 75 cl. flessen, verkrijgbaar bij Mitra Kerkdriel.


  • Drielse Tripel “Kumino”. Een koperkleurig aromatisch bier met licht bittere afdronk en vaste blonde schuimkraag. Voor dit bier zijn vier mouttypen drie hoptypen gebruikt. Het aroma en bittere afdronk van dit bier zijn afkomstig van een kleine hoeveelheid karwij en bittere oranjeschil. Bij voorkeur schenken in een tulpglas bij 10 graden C. Het alcoholpercentage is ca. 10 %.

  

  • Drielse Blonde “Hopbel”. Een goudblond ( 12 EBC) frisfruitig droog hoppig zomerbier met blonde schuimkraag. Voor dit bier zijn drie mouttypen en twee hoptypen gebruikt. Bij voorkeur schenken in een slank glas. Het alcoholpercentage is ca. 5.8 %  • De Drielse Blonde "Hopbel" is bij de Mitra- vestiging in Kerkdriel ook verkrijgbaar in flessen van 75 cl.


  • Imperial Stout "Driekus". Zeer zwaar donker biertype met een sterk gebrande complexe en sterk alcoholisch warmende smaak. geur van gebrande zwarte en whiskymout. Fruitig, droppig en hoppig, soms iets zurige toetsen door gebrande mout. Medium bitterheid en hopsmaak. Nieuw Driels Bier april 2018.De Drielse Imperial Stout "Driekus" is ook verkrijgbaar als 75 cl. flessen bij Mitra Kerkdriel."Ons Driels Babbeltje" is sinds 12 februari als speciaalbier/ Tripel exclusief beschikbaar op de kaart bij Cafe Babbels in Kerkdriel.
Aanbieding van eerste exemplaar van "Ons Driels Babbeltje" aan Marcel uitbater/ eigenaar van Cafe Babbels Kerkdriel op 12 februari 2016 door Hans den Bakker, brouwer van microbrouwerij Bulkse Hoek.

Deze Tripel is exclusief gebrouwen voor Cafe Babbels.
  • Deze Drielse Quadrupel van 10.7 % is een droog aromatisch bier met een licht bittere afdronk. Limoenen geven deze quadrupel een frisse taste.
De Drielse Pale Ale "DPA" is een droog bier met een bittere aromatische afdronk. Dit bier is gehopt met Amerikaanse hopsoorten.

"Pinokkio" is een nieuwe Tripel van Alc. 8.9 % vol.


  Op verzoek zijn speciale etiketten op bierflessen te leveren.


Echte speciaalbierliefhebbers waarderen hun gedronken speciaalbieren op de app: UNTAPPD. Deze link is door aan te klikken te openen.

Ook de speciaalbieren van de microbrouwerij Bulkse Hoek hebben daarop een waardering gekregen.